niedziela, 05 stycznia 2025r.

Wspieraj świdnicką gastronomię

Autor: |

Pod koniec października rząd wprowadził nowe zasady bezpieczeństwa. To ciężki czas, szczególnie dla właścicieli branży gastronomicznej. Przygotowaliśmy listę lokali, które zrealizują Wasze zamówienia na dowóz bądź odbiór osobisty.

To już drugi w tym roku zakaz działalności stacjonarnej, który objął restauracje, bary, kawiarnie i cukiernie. Nie oznacza to jednak, że nie zjemy swojego ulubionego jedzenia. Punkty gastronomiczne w naszym mieście wciąż realizują zamówienia. Zjemy, między innymi, obiady domowe, makarony oraz pizzę. Menu dostępne jest na stronach internetowych bądź profilach na Facebooku.

Polski rząd nie podał jeszcze informacji na temat zniesienia obostrzeń. Początkowo zamrożenie lokali gastronomicznych zaplanowano na 2 tygodnie z możliwością przedłużenia, jeśli liczba zakażeń będzie się powiększać.

GDZIE ZJEŚĆ?

LOKAL

TELEFON/ADRES

Restauracja Świdniczanka

81 524 40 49 / 601 362 650

Insomnia Pizza&Pasta

730 233 236

Exit Pub

510 508 184

Bella Vita

81 458 08 08

La Scala

508 486 039

Gandalf Pub

81 751 50 99

King Size

81 469 29 26

Masters Club

81 468 80 80

Alle Pizza

81 751 33 31

Affori Pizza

609 017 970

Plan B Pub

796 569 011

Trattoria Ravioli

577 515 300

Nowy Imbir

516 331 131

Bar Rabarbar

662 856 644

Lachówka

81 751 60 09

Favilla

508 102 820

Hotel Notabene

81 469 25 00

Bar Głodny Królik

81 524 40 88

Bar wietthaj

666 653 560

Bar Kaloria

790 220 828

King Doner Kebab

530 832 664

Luxer Kebab

504 205 150

Kebab Pyszny

519 440 200

Restauracja Smakosz

81 468 93 92

Restauracja 105

572 488 105

Finezja

81 468 65 15

Fabryka Smaku

669 681 984

Vege Mama

609 720 842

Lunch Service mz-catering

603 174 074

Bar Delfin

512 771 567

Bułka i Kromka

Ul. Skarzyńskiego, tel.  730 200 867 – pizza z odbiorem własnym oraz produkty piekarnicze; ul. Okulickiego 20B, tel. 690 888 561 – mini Pączki z odbiorem własnym.

Silvia Cafe Bar

Galeria Venus, I piętro

nat

Artykuł przeczytano 2727 razy

Last modified: 3 listopada, 2020

Registration

Zapomniałeś hasło?

Zmień język »
Skip to content